Esitelty kuva 2 videopelisovellusta Androidille joissavoitvoittaaoikeaa rahaa 672x372 - 2 videopelisovellusta Androidille, joissa voit voittaa oikeaa rahaa

2 videopelisovellusta Androidille, joissa voit voittaa oikeaa rahaa

Suurin osa Play Storesta saatavilla olevista sovelluksista ovat mobiilipelejä ja puhtaasti viihdyttäviä sovelluksia kuten pilapuhelusovelluksia. Suurin osa mobiilipeleistä ovat melko helppoja pelata ja auttavat sinua tappamaan aikaa, kun odottelet ruokajonossa.

Android on loistava käyttöjärjestelmä sovellusten kehittäjille ja uhkapelien kehittäjät käyttävät tätä varmasti hyödykseen. Monet pelit ja sovellukset luodaan Android-käyttäjille vuosittain. Uhkapelisovellukset ovat tehty erityisesti niille, jotka haluavat takoa oikeaa rahaa liikkeellä ollessaan.

Pidä mielessä, että vaikka nämä videopelisovellukset toimivat, et tule rikkaaksi pelaten näitä pelejä joka päivä. Siitä huolimatta se on tapa tienata hieman vaihtorahaa samalla kun pidät hauskaa pelaten puhelimellasi.

Pitemmittä puheitta, tässä ovat kaksi parasta videopelisovellusta, joita sinun tulisi kokeilla voittaaksesi oikeaa rahaa.

Lähetä kuva 2 videopelisovellusta Androidille joissa voit voittaa oikeaa rahaa Swagbucks - 2 videopelisovellusta Androidille, joissa voit voittaa oikeaa rahaa

Swagbucks

Swagbucks on hyvin tunnettu sovellus, jolla voit tehdä rahaa verkossa. Se on sovellus, joka on erityisesti suunniteltu rennoille pelaajille, joilla on hieman luppoaikaa. Vaikka tässä sovelluksessa järjestelmä on melko erikoinen, se toimii hyvin pelaajille, jotka haluavat tienata hieman lisärahaa viikoittain.

Swagbucks on saatavilla PC:lle ja mobiililaitteille sovelluksena. Swagbuckin idea ja käyttöliittymä ovat todella yksinkertaisia ja kiehtovia, joka tekee siitä yhden syistä, miksi suosittelemme tätä sovellusta.

Swagbucksiin pääset helposti käsiksi käyttäen Facebookiasi tai Gmail-tiliäsi, joka tekee siitä helpon tavan pelata pelejä ja ansaita rahaa.

Lähetä kuva 2 videopelisovellusta Androidille joissa voit voittaa oikeaa rahaa Inboxdollars - 2 videopelisovellusta Androidille, joissa voit voittaa oikeaa rahaa

Inboxdollars

Inboxdollars on täydellinen vaihtoehto Swagbucksille, sillä se toimii samankaltaisesti. Pelaamalla pelejä Inboxdollarsin sivustolla tai sovelluksessa, pinoat muutamia senttejä joka kerta. Ansaitsemasi kokonaissumma voi kasvaa, riippuen toiminnastasi sivustolla ja kuinka paljon pelaat.

Verrattuna toisiin samankaltaisiin sivustoihin, Inboxdollarsilla on enemmän bonuksia ja loistavia tilaisuuksia tienata oikeaa rahaa. Inboxdollars ei salli sinun tienata paljoa rahaa, mutta se on yksinkertainen tapa tienata hieman lisärahaa samalla kun keskityt omiin projekteihisi.

Nämä kaksi videopeliä ovat loistava vaihtoehto rennoille pelaajille, jotka haluavat lisätä tulojaan ja jatkaa pelaamistaan puhelimillaan. Voit päästä niihin käsiksi melkein missä vain maailmassa ja ne ovat loistava tapa tienata hieman lisärahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *